Anders Nørgaard

Anders Nørgaard dimitterede for Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler
for Arkitektur i 1989. I 1994 stiftede han design studiet, Nørgaard Design, der siden er vokset til et anerkendt designstudie, der udvikler designs for både danske og udenlandske møbelhuse.

Anders Nørgaard har fokus både på æstetik og funktionalitet i hans design studie, og ved netop at forene disse, er Nørgaard Design blevet i stand til at lave designs, der nemt kan blive integreret i hverdagen, uden der bliver gået på kompromis med det designmæssige udtryk.

Denne underlæggende tanke bag Nørgaard Design har givet genlyd i hele Europa, hvor Nørgaard Design er blevet indstillet til diverse priser og nomineringer:

Nørgaard Awards

Skandinaviske Rødder:

Nørgaard Design har sine rødder i den skandinaviske designtradition, hvor der er fokus på æstetik og funktionalitet. Tegnestuen har mere en 20 års erfaring, og har igennem tiden været i stand til at følge med i den udvikling, der er sket i branchen, samtidig med at være tro mod sin identitet. De mange års erfaring, har også medført at vores designere har fået stor erfaring i at arbejde med al slags materiale, og dermed ofte er i stand til at finde de bedste løsninger og detaljer i forskellige produkter. Denne indsigt bliver også overført til produktionen, hvor Nørgaard Design igennem længere tid har været i stand til at udvikle gennemtænkte designs, der også tager højde for at gøre selve produktionen nemmere og mere overskuelig.